Welkom bij I Fit Personal Training! 

Mijn naam is Iris van den Brink, gek op sport en voeding. Ik ben geboren en getogen in Harderwijk en woon hier nog steeds. Van jongs af aan heb ik al veel met sport. Zo heb ik ook veel sporten gedaan. Van turnen tot hockey, van voetbal tot paardrijden. Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om te skiën, dit doe ik al vanaf mijn 4e levensjaar. Nadat ik daarom mijn Anwärter heb gehaald en ski les gegeven heb, wist ik het zeker ik wil de sport in. Mensen begeleiden, inspireren en motiveren om hun persoonlijke doelstelling te halen. Niets is mooier om dit samen te bereiken. 

 

Daarom heb ik de keus gemaakt om opleidingen te volgen in de sport. Zo heb ik mijn fitness trainer A en B gehaald. Daarnaast heb ik de cursus sport en voeding gedaan en ben ik al enige tijd werkzaam als fitness trainer en personal trainer. Dit is hetgeen waar ik voldoening uit haal. Daarnaast vind ik het belangrijk om up to date te blijven in de gezondheidswereld want je bent immers nooit uitgeleerd. Denk dan aan cursussen, scholingen en ik zit letterlijk en figuurlijk niet stil.  

 

Daarnaast wil ik jou graag inspireren, motiveren en topfit laten voelen. Graag wil ik je laten zien dat sport en voeding voor jou kan werken. De uitdaging voor mij om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar de beste versie van jezelf! 

 

Wil je meer over mij weten? Of wat de mogelijkheden zijn voor jou?

Vraag het me dan gerust en stuur een mailtje naar: info@ifitpersonaltraining.nl