Groepstraining

 

Ook geef ik 2 keer in de week een groepstraining. Dit is op de donderdagavond en op zaterdagochtend. Deze les wordt buiten gegeven en duurt 50 minuten. Tijdens deze les trainen we het hele lichaam. De ene keer neem ik zelf materialen mee om daar gebruik van te maken tijdens de training en de andere keer trainen we op eigen lichaamsgewicht of meer op uithoudingsvermogen. Zo blijven de les super gevarieerd en ben je na 50 minuten altijd weer voldaan! 

 

Doordat we in de buitenlucht trainen en er meer zuurstof is zorgt dit voor een sneller resultaat en geeft je een fris en vrij gevoel en een beetje regen? Wij zijn niet van suiker! Daarnaast liggen de training op het verbeteren van het uithoudingsvermogen ,kracht, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen vinden buiten plaats waardoor de locaties altijd anders zijn.

 

De groepsles heeft niet alleen effect op je lichamelijke gesteldheid maar ook op je fysieke gesteldheid. Tijdens de trainingen draait het vaak om doorzettingsvermogen. Je daagt jezelf uit maar ook andere deelnemers om het beste uit jezelf en de ander te halen. Daarom wil ik jullie graag extra motiveren en stimuleren om er een knallende workout van te maken.